De ticketverkoop verloopt via www.ticketmaster.nl, het enige en officiële verkoopkanaal van Pinkpop 2024. Hieronder vind je alle informatie over de soorten tickets!

Let op: Het enige officiële verkoopkanaal voor Pinkpop tickets is www.ticketmaster.nl. Kijk voor meer informatie op www.weetwaarjekoopt.nl. Neem bij vragen of twijfel altijd eerst contact op met Ticketmaster of Buro Pinkpop.

De reguliere ticketverkoop voor Pinkpop 2024 start zaterdag 9 december a.s. om 10:00 uur. Het enige officiële verkoopkanaal is Ticketmaster. De bezoekers die in 2020 en 2021 hun tickets hebben gehouden voor de verplaatste 51e editie van het festival krijgen zoals beloofd voorrang op de reguliere ticketverkoop. Ook klanten van VodafoneZiggo kunnen voor de start van de reguliere ticketverkoop al tickets kopen in de speciale presale van vrijdag 8 december as 10.00 uur tot zaterdag 9 december 09.59 uur.

Weekendtickets (3 dagen incl. camping): €290 (incl. €10 servicekosten) en dagtickets: €145 (incl. €10 servicekosten). Na het succes van de afgelopen edities zijn er ook dit jaar Wilhelmina Sky Deck arrangementen en Glampink accommodaties beschikbaar. Voor het eerst wordt er gebruik gemaakt van mobiele tickets. Met mobiele tickets kunnen tickethouders hun digitale ticket terugvinden in hun Ticketmaster-account.