Boef vervangt Izzy Bizu op zondag 9 juni

Boef vervangt Izzy Bizu op zondag 9 juni

Rapper Boef zal Izzy Bizu vervangen als afsluiter van Stage 4 op zondag 9 juni. Izzy Bizu heeft het optreden moeten annuleren i.v.m. opnameverplichtingen.

De Frans-Algerijnse rapper en youtuber Boef is een vaste waarde in de Nederlandse rapscene. Inmiddels heeft hij een YouTube-kanaal met 450.000 volgers en miljoenen views. In maart 2017 bracht hij zijn debuutalbum ‘Slaaptekort’ uit. Met dat album verkocht hij platina, sleepte hij meer dan 200 miljoen streams binnen en werd hij wereldwijd de #28 meest gestreamde artiest in het weekend van de albumrelease.

De videoclip van Boef zijn nummer ‘Habiba’ is met bijna 56 miljoen views een van de best bekeken Nederlandse videoclip aller tijden. In december bracht hij een hiphop EP uit genaamd “93”, vernoemd naar de buitenwijk in Parijs waar hij is geboren. De EP stond maar liefst 5 weken op nummer 1 in de album Top 100.

Met de gelijknamige en geheeld uitverkochte tour langs verschillende popzalen in januari en februari is Boef dus klaar om Pinkpop op z’n kop te zetten!