Extra treinen en aangepaste dienstregeling tijdens Pinkpop

Van zaterdag 3 tot en met maandag 5 juni is het weer zover: Pinkpop! Deze 48e editie van het popfestival vindt plaats op het vertrouwde festivalterrein van Megaland in Landgraaf. Natuurlijk kun je ook dit jaar weer 3 dagen lang genieten van de beste artiesten en de bekende Pinkpop-sfeer.

Pinkpop is goed bereikbaar per trein. Koop in één keer de heen- en terugreis naar Pinkpop met een flinke korting.

De Pinkpop-Express!

Wat is er leuker dan met je Pinkpop-retour in de Pinkpop-Express stappen! Op zaterdag 3 juni rijden er twee muziekpodia in de vorm van een trein vanuit Utrecht Centraal naar station Heerlen. De eerste Pinkpop-Express vertrekt vanuit Utrecht om 09:24 uur en de tweede om 10:24 uur. In de trein zijn een aantal muzikanten en een DJ aanwezig die je alvast in Pinkpop-stemming brengen. Reis je mee in het voorprogramma naar Pinkpop? Wees zaterdag 3 juni dan op tijd want het aantal plaatsen in deze speciale treinen is beperkt.

Plan je reis

Ga goed voorbereid op pad en plan je reis met de NS Reisplanner. Houd rekening met eventueel extra reistijd. Tussen station Heerlen en Landgraaf rijden elke dag extra pendeltreinen. Het is niet nodig om als je op je OV-chipkaart reist en van vervoerder wisselt op Heerlen in- en uit te checken. Dit zorgt voor een snelle overstap. In Landgraaf kun je gewoon in- of uitchecken bij NS. Check ook alvast je terugreis. Als je laat op de avond nog naar huis reist, kijk dan vooraf of je je aansluiting kunt halen.

Let op: na afloop worden geen reguliere vervoerbewijzen verkocht. In Landgraaf wordt dit bij de ingang gecontroleerd. Zorg ervoor dat je je kaartje, Pinkpop-retour, voor de terugreis van te voren regelt of laad je saldo op je OV-chipkaart op. Na afloop rijden extra treinen naar de Randstad

Kijk op de dag zelf, kort voor vertrek, voor het meest actuele advies. Op het station zie je de actuele vertrekinformatie op de digitale schermen. Check onderweg de Reisplanner of de Reisplanner Xtra app.