Jan Smeets onthult zijn meest favoriete Pinkpop poster ooit

Een dag voor de jubileum editie van Pinkpop werd vanochtend de allergrootste Pinkpop poster ooit door Mr. Pinkpop zelf onthuld. Voor deze speciale gelegenheid heeft festivaldirecteur Jan Smeets zijn favoriete Pinkpop namen op een gigantische poster laten drukken: alle voornamen van de bezoekers die de afgelopen jaren een ticket hebben gekocht.

“Bij het samenstellen van de Pinkpop poster denken we traditiegetrouw alleen aan namen van artiesten en bands, de festival line-up. Echter mijn persoonlijke favoriete Pinkpop line-up staat op de festivalweide en wordt al jaren gevormd door het publiek, de trouwe festivalbezoekers. Het 50 jarig jubileum is voor mij een mooie gelegenheid om al deze namen als blijk van dank eens te vereeuwigen op de grootste Pinkpop poster ooit! Er is niks mooiers dan een veld vol popliefhebbers die het naar de zin hebben en genieten. Ik ben ze daar eeuwig dankbaar voor”, aldus Mr. Pinkpop Jan Smeets.

Benieuwd of jouw naam ook op deze poster staat? Tegenover de poster staan verrekijkers die je kunt gebruiken om je eigen naam te zoeken.

Bron: Pinkpop.nl