Pinkpop-zaterdag zonnig en sfeervol

LANDGRAAF – 14 juni 2015

Pinkpop-zaterdag, een zonovergoten dag, stond bol van de hits. Logisch met een programmering die voor een groot deel leunt op 3FM.

Met Dotan, Anouk en Kensington was de Nederlandse inbreng groot. Zij haalden allen een dikke voldoende. Het optreden van Dotan was erg clean, Anouk stond op het podium alsof ze zich nog moest bewijzen en Kensington speelde zoals van hun werd verwacht.

The Script keerde na twee jaar terug in Landgraaf en had er weer erg veel zin in. De band is er in die twee jaar vocaal (iets) op vooruit gegaan.

Het was even afwachten of Avicii in de smaak zou vallen bij het publiek. Dat was zeker het geval! Met fraaie videopresentaties en veel vuurwerk sloeg de vonk bijna letterlijk over op de uitzinnige menigte.

De slotact was weggelegd voor niemand minder dan Robbie Williams. Hij begon zijn lange set met ‘Let Me Entertain You’, en dat deed hij! Alle hits passeerden de revue, alleen jammer dat er wel heel veel covers bij zaten… Het gevolg van een gebrek aan recent eigen werk. De sfeer was er echter niet minder om.

Foto’s Pinkpop 2015 dag 2
Sfeerfoto’s Pinkpop 2015 dag 2