Puik festivalweer tijdens Pinkpop

Pinkpop zal dit jaar zomers én geheel droog verlopen! 

Vrijdag is er flink wat ruimte voor de zon en met 27 á 28 graden in het zuiden wordt het opnieuw vrij warm. Er staat een overwegend matige noordenwind.

Zaterdag hebben we nog te maken met een noordenwind en komen de middagwaarden uit op 29 graden in het zuiden. De zon schijnt wederom flink.

Ook zondag blijft hoge druk blijft het weerbeeld in onze regio bepalen. Met een middagtemperatuur van 30 graden graden blijft het warm voor de tijd van het jaar. Neerslag wordt er niet verwacht.

Maandag lijkt een kopie van zondag te worden: warm, zonnig en droog!

De organisatie raadt festivalgangers aan om zich goed in te smeren tegen de felle zon. Een onbeschermde huid kan komend weekend namelijk binnen 10 tot 25 minuten al verbranden.

Het is toegestaan om een waterflesje van een halve liter mee te nemen naar Pinkpop. Er zit statiegeld op dit flesje, dus neem je flesje ook weer mee terug naar huis. Wil je jouw flesje op het terrein bijvullen? Dat kan! Op het terrein zijn diverse WML waterpunten waar gratis drinkwater wordt aangeboden, daarnaast is ook bij alle toiletten drinkwater verkrijgbaar.