Voor festivalbezoekers die met de trein naar Landgraaf komen, zetten NS en Arriva, net als voorgaande jaren, extra (lange) treinen in. Dit jaar komt het treinretour voor € 19,00 terug, deze kan meteen bij aanschaf van een entreeticket via Ticketmaster worden gekocht. Men kan hiermee kiezen om op vrijdag 7, zaterdag 8, zondag 9 of maandag 10 juni heen te reizen en voor de terugreis zijn de tickets geldig t/m dinsdag 11 juni. n te reizen en voor de terugreis zijn de tickets geldig t/m maandag 18 juni.

Info over treinreizen: www.ns.nl en www.arriva.nl. Wie weet zit men zelfs in de Pinkpop – Arriva bijzondere bestemmingentrein die sinds december 2017 in Limburg rijdt. Zie www.14bijzonderebestemmingen.nl.

Vanaf het station rijden er gratis pendelbussen naar de campings en festivalterrein. Busreizen naar Pinkpop worden verzorgd door EVENT TRAVEL met meer dan 150 opstapplaatsen in heel Nederland. Bustickets zijn alleen rechtstreeks te koop bij EVENT TRAVEL, hier zijn ook combitickets (bus + entreeticket) verkrijgbaar. Meer info via 038-4256730 of kijk op www.eventtravel.nl.